Over ons

Missie

SubR Subsidiemanagement is de subsidiespecialist voor professionals in de Food en Tech. Dit is onze missie om van daaruit onze visie te realiseren van een buitengewoon innoverende food- en tech-sector welke, gesteund door innovatiesubsidies, Nederland als primair innovatieland op de kaart zet.

SubR is de subsidie expert die de subsidiebehoeften van food- en tech-ondernemers begrijpt en zich daarin als partner ziet en niet als leverancier. Door de brede (food)technologische achtergrond en meer dan 15 jaar praktische ervaring spreekt SubR dezelfde taal als haar innovatieve klanten en heeft SubR weinig nodig om elkaar te begrijpen en van daaruit succesvolle subsidieaanvragen te realiseren met een optimale prijs/waardeverhouding. Onze klanten kunnen daarbij rekenen op buitengewone service door onze professionele medewerkers waarin we elkaar bij naam kennen als een waardevolle partner.

Alle medewerkers binnen SubR hebben een technische achtergrond en ervaring wat concreet de volgende meerwaarde oplevert:

Thomas van Drunen

Thomas van Drunen, oprichter en eigenaar SubR Subsidiemanagement, heeft een technisch wetenschappelijke achtergrond (levensmiddelentechnologie WUR) en >15 jaar werkervaring in de innovatieve sector. Hij is werkzaam geweest bij multinationals DSM en Corbion in enzymtechnologie, savoury ingredients en conserveringstechnieken, maar heeft vooral aan de wieg gestaan van De Vegetarische Slager.

In zijn rol als projectleider innovaties, begeleidde hij nieuwe producten van idee, door de R&D-fase richting marktintroductie, inclusief de verantwoordelijkheid voor de passende innovatiesubsidies zoals de WBSO, Innovatiebox, MIA/EIA, MIT’s etc. en heeft De Vegetarische Slager vanuit die rol volwassen zien worden.

Na de overname door Unilever is hij zijn ervaring als projectleider van talrijke subsidiabele innovatieprojecten gaan combineren met zijn brede technologische achtergrond en expertise binnen innovatiesubsidies. Op deze fundamenten is SubR Subsidiemanagement gebouwd welke de subsidiemogelijkheden voor ondernemers in de food- en tech-sector optimaliseert en hen ontlast in de aanvraag en beheer daarvan.